tirsdag den 3. maj 2011

Regntøj til børn

Vi må konstatere at Danmark er et regnfuldt land - der falder i gennemsnit ca. 725 millimeter regn om året og det er derfor nødvendigt at man har noget regntøj til at holde vandet ude.
Regnen er ikke en hindring for at vores børn kan komme ud og lege i børnehaven eller derhjemme for den sags skyld - mange børn ELSKER at lege udenfor, også når det regner ;-)Regntøj skal ligesom andet overtøj til børn, være sikkerhedsmæssigt iorden. Det vil sige med aftagelig hætte ingen lange snorer og også gerne reflekser.Men der er selvfølgeligt også andre ting man skal kigge på når man shopper regntøj til børn.
Hvordan lukkes jakken, med lynlås eller knapper, er det selebukser eller almindelige bukser, materialet, vandsøjletryk, åndbarhed m.m. Men der er ikke nogen af de ting der er rigtige eller forkerte, man skal vælge regntøj til børn efter behov.Tøj er generelt vandtæt (vandsøjletryk) ved 3.000 mm og åndbart ved 2.000 mg. På regntøj vil åndbarheden generelt ikke være så høj, da det dermed vil gå ud over vandtætheden.

Regntøj til børn fra Mikk-Line og Ticket to Heaven har et vandsøjletryk på 3.000 til 8.000 mm og er i PU-kvalitet som er et let gummi materiale. Alle sættene lukkes med lynlås, med knaplukning udover til at holde vandet væk fra lynlåsen. De har alle strop under foden, aftagelig hætte og synlige reflekser.

Se regntøj og meget mere fra Mikk-Line og Ticket to Heaven hos Snabelfant.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar