torsdag den 4. november 2010

/images/Snabelfant1.png
Har du været forbi snabelfant.dk i denne uge eller forbi snabelfant/facebook og set at vi har fragtfri måned i hele november på ordre helt ned til 100,00 kr??
Vi syntes at alle jer gode kunder skal forkæles og derfor lavet denne måned fragtfri på ordrer over 100 kr. (gælder kun til danske adresser)

Termotøjet med fleece fra Mikk-Line er kommet hjem i nye skønne farver. Mikk-Line termotøj fåes nu i petrol, cerise og brunt til 299,00 kr.Og så kan vi løfte sløret for at vi har bestilt lækre herligheder fra Champs Design til de små og det vil komme i shoppen lige før jul.

Og i november måned er det også muligt at spare 15% på vores fine spænder fra Babytex som har skridsikker inderside, så de ikke glider ud.

Og bare lige for at friste, så kan vi fortælle at vi har lagt ordre hos 2 nye lækre mærker, som vil komme i shoppen til januar og februar, så glæd jer. Vi laver selvfølgelig nogle konkurrencer på facebook, når vi kommer lidt tættere på. Så hvis du ikke allerede er medlem af gruppen så skynd dig at blive det og deltag i vores konkurrencer m. m.

Hav en fantastisk november

Hilsen Tina og BettinaIngen kommentarer:

Send en kommentar