søndag den 8. august 2010

Flyverdragter 2010
Så er der kommet flyverdragter og luffer fra Mikk-Line i shoppen.
Igen i år, har Mikk-Line fundet nogle super flotte farver såsom navy, jade og aubergine, desuden har Mikk-Line i år også lavet flyverdragter med print til både pigerne og drengene. Der vil løbende komme flere flyverdragter samt elefanthuer i shoppen.
Mikk-Line er et dansk mærke, som laver overtøj i så god en kvalitet, at de har ligget som nogle af de bedste i testene de sidste par år i både Danmark og Sverige, læs testen her. Mikk-Line har i snart 20 år produceret overtøj af høj funktionalitet til de kvalitetsbevidste forbrugere, hvor prisen også er rigtig. Mikk-Line er også kendt for at fokusere på detaljer som sikkerhed og de små detaljer såsom gummibånd under foden i flyverdragterne og velcro der ikke river en vinterkold barnekind. Mikk-Line bruger Meida i deres overtøj, som er tyndere end f.eks. thinsulate, men stadigt holder varmen som to uldtrøjer ned til -15C.
Mikk-Line's flyverdragter er lidt små i størrelsen, så husk at bestille en størrelse større end normalt.

Vi kan i år præsentere 2 modeller af Mikk-Line's fantastiske termotøj: en luksus model med fleece indvendigt og andre fede detaljer til 299,00 kr. og en mere simpel udgave til 199,00 kr. Se dem begge i shoppen.

HUSK!! Vi har et lille udvalg af Racing kids elefanthuer i bomuld som kan supplere Mikk-Line´s flyverdragter.


Efterårets Moonkids kollektion er landet og lagt på shoppen og vi kan igen i år præsentere jer for en super flot kollektion, med lækker frotté og rib som Moonkids er kendt for.
Efterårets farver fra Moonkids er: petrol blå, petrol grøn, mos grøn og sort.
Har man udset sig noget fra Moonkids kollektionen som man bare må eje, så tøv ikke for varerne er hurtigt solgt.


Til dem som ikke kender Moonkids, kan vi fortælle at det er et super lækkert, svensk mærke. Deres kjoler, bluser og bukser i rib og deres bukser i frotté er noget af det mest lækre, bløde og fantastiske tøj man kan give sine børn på.
Moonkids er smalt/normalt i str., Der er enkelte af modellerne fra Moonkids der er små i størrelserne, men det vil være skrevet ved den enkelte varer.
Tjek det store udvalg af Moonkids i Snabelfant´s shop - netbutikken med billigt børnetøj og billigt babytøj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar