lørdag den 20. marts 2010

September 8th, 2009 by Snabelfant

Kære læser,
Som du måske har bemærket, har vores nyhedsbrev ændret udseende. Vi har fået ny hjemmeside, og vores designer fik tid til også at give nyhedsbrevet en overhaling. Ved samme lejlighed gen-tænkte vi konceptet for vores nyhedsbrev med hensyn til form og indhold, og resultatet er det du sidder med her.
Vi håber at du synes om det, og hører meget gerne fra dig med ris, ros og kommentarer. RIgtig god læselyst, og god sensommer - glem nu ikke helt at besøge os, selvom vejret igen skulle vise sig fra sin bedste side
Kærlig hilsenTina & Bettina

CIFF Kids – modemesse i Bella Centeret
Snabelfant har været på CIFF-messe og mødt alle de førende danske og udenlandske producenter af børnetøj, som forsøger at gøre et salgsfremstød overfor de danske butikker og webshops, og således også undertegnede. Som altid var der masser af lækre varer at lade øjnene vandre over, men vi havde allerede hjemmefra besluttet hvem vi skulle snakke med, og aftalt møder med vores faste leverandører samt et par nye. Derfor forsøgte vi at bevæge os hen til de relevante stande, mere eller mindre med skyklapper for øjnene, og undgå de mange fristelser.
Vi har en filosofi hos Snabelfant om hvilke typer af varer vi ønsker at handle med, og ikke mindst hvilke prisklasser. Derfor har vi sammensat vores udvalg ud fra det, og vi fører kun mærker der leverer en høj kvalitet til en pris hvor alle kan være med. Hvis prisen var ligegyldig ville det øge udvalget betragteligt, men sådan er det nu engang ikke. Forretningen skal helst vedblive at være fornuftig.
Vi fik set på sommerkollektionen fra vores faste leverandører af basisvarer, Fixoni og Decoy, som vi fortsat vil føre i butikken. De to leverer hvad de lover, og til en rigtig fornuftig udsalgspris. Det er solide varer, som de fleste kender, og i størrelser man kan regne med. Kvaliteten er rigtig god – ikke bare til prisen, men i det hele taget. Der er masser af farvestrålende nyheder at glæde sig til iblandt forårs- og sommervarerne fra Decoy og Fixoni.
Vi havde blandt andet også møde med en ny leverandør – Mikk-Line. Igen er der tale om utrolig god kvalitet uden at det kradser alt for meget i pungen. Særligt er vi interesserede i deres serie af vinter-overtøj til de små, og vi har allerede fået nogle lækre jakker og flyverdragter på hylderne. Kvaliteten kan fuldt måle sig med de aller dyreste på markedet, men prisen er ikke engang det halve. Det er noget vi kan forstå. Ekstra forstærkninger alle steder, gummistropper under fødderne, han/hun-velcro på alle velcro-lukninger, så de kan lukkes sammen når de ikke bruges, så de små undgår at blive kradset og blive røde af det våde, kolde velcro. Fine detaljer, fantastisk kvalitet. Det er sådan noget vi kan lide at klæde vores børn i. Vi glæder os til at sælge Mikk-Lines produkter til vores kunder, det er virkelig kvalitet, og noget vi – som med alle vore mærker – kan stå 100% inde for.
Det blev en lang dag på CIFF, men vi fik det vi kom efter, og vi glæder os til at præsentere de mange spændende nye varer i shoppen over de næste seks måneder. Varerne er allerede begyndt at lande på hylderne, så hold et vågent øje med vores hjemmeside.
Super tilbudet fortsætter
Vi kører fortsat med “Ta’ 5 betal for 4″ på ALLE vores tilbudsvarer. Dvs. den billigste vare er gratis når du bestiller mindst fem varer hos Snabelfant. Tilbudet gælder KUN i forvejen nedsatte varer, så her er altså rigtig mange penge at spare!
Hvis du benytter dig af dette kanontilbud skal du huske at skrive “Kundeklub” i notat-feltet når du afgiver din bestilling på vores hjemmeside. Så retter vi selv rabatten til, og fratrækker prisen på den billigste af de fem varer. Rabatten fratrækkes altså manuelt efter bestilling, og vil ikke være synlig på din ordrebekræftelse.
Tilbudet gælder HELE august 2009, men skynd dig, for de mest populære varer er allerede ved at være væk.

Farmands hjørne
Det er de færreste af Snabelfants kunder der er mænd – så er det sagt! Rent faktisk er kun én ud af 40 kunder i gennemsnit en mand, og det er der egentlig ikke noget overraskende i. Det er vel fortrinsvis kvinder der køber ind til de små, og i hvert fald helt sikkert mødrene der bekymrer sig mest om den lilles påklædning. Jeg er en mand, og jeg er blevet bedt af Snabelfanterne om at skrive lidt kommentarer i ny og næ til udvalget i forretningen, mine oplevelser med tøjet i dagligdagen og ikke mindst generelt om det at være far i en verden hvor børn bliver reklamesøjler og vi mænd ikke forstår det.
Vores søn på halvandet år går i alverdens tøj. Spraglede dragter, som jeg konsekvent kalder sparkedraget, selvom fruen gang på gang minder mig om at det hedder bodystockings, trøjer med fodbolde, bukser med fodbolde på bagen, bluser med dinoer og meget andet. Det er fint. Jeg bekymrer mig ikke om det. Når jeg tager ham op om morgenen får han den trøje på der ligger øverst, og så er det godt. Derfor kommer jeg også igennem hele garderoben, og går ikke udenom de vanskelige stykker tøj på samme måde som mor kan. Det er udfordrede af og til.
Den anden dag fik jeg hevet en bodystocking (jeg er ved at lære det) ned fra hylden. Den var smadder sød, i en farve jeg synes passer fint til Buller. Den kom også fint på armene og benene røg i, men så skulle den knappes! Jeg vil ikke røbe mærket her, men jeg har beordret Snabelfanterne til aldrig at få det på hylderne. Knapperne var vel ca. 5mm brede, nærmest umulige at lukke, og så var det en million af dem! Nøj vi kæmpede, Buller og jeg. Dragten var bestemt ikke en billig model, selvom konen havde erhvervet sig den på et lagersalg. Det var så min eneste trøst – at hun ikke havde betalt fuld pris for den.
Nå, nok om det. Han kom i dragten, og han kom ud af den igen samme aften – godt nok. Jeg er blevet bedt om at se nærmere på et par af de nye produkter Snabelfant har fået på hylderne. Min personlige favorit er stadig bodyen fra Champs med fodbold på numsen – genialt. Havde der været et logo fra FC København på brystet havde den været helt i vinkel, men numsebolden kan også gå an. Dem har Buller selvfølgelig fået et par stykker af.
Nu blev jeg bedt om at lade mine hænder og øjne vurdere de nye flyverdragter fra Mikk-Line. Jeg startede med at spørge til prisen, som jeg fik oplyst til knap 500 kroner. Der stod jeg af – lige indtil jeg fandt ud af hvad den slags koster! Mand, flyverdragter til børn koster mange penge! Nå, men da chokket over markedspriserne på flyverdragter havde lagt sig så jeg nærmere på det min kone betegner som ”vidunderet”. Det ER lækker kvalitet. Det kan selv jeg se! Den virker rigtig tyk, syningerne solide, og så er det nogle fede farver. Det var nok i virkeligheden det jeg bed mest mærke i, udover gummistropperne under fødderne. Særligt den brune version med lilla kontrastfarve synes jeg er fed, men den går nok ikke an til sønnike, så han må få en blå. Jeg læste på hjemmesiden at dragten er kåret som bedst i test og blandt andet har tålt et ”vandsøjletryk” på 8000. Det skal jeg lige have undersøgt hvad er!
Hilsen Farmand
Nye mærker hos Snabelfant

Som skrevet ovenfor er Mikk-Line nyt mærke hos Snabelfant. Det er endnu et nyt dansk mærke i en stribe af nye mærker vi har kunnet præsentere de seneste måneder, og der er flere spændende bekendtskaber på vej. Vi har allerede for nyligt sagt goddag til SoloT og Champs Design, som er blevet taget rigtig godt imod af vores kunder. Én af august måneds helt store sællerter i vores shop har været ko-dragten fra Champs Design, som da heller ikke er til at stå for!

Med Mikk-Line i sortimentet bevæger vi os ud i ukendt farvand, forstået på den måde at produkterne prismæssigt ligger en anelse over de varer vi ellers tilbyder i vores shop. Men kvaliteten er helt i top og vi ved jo alle, at overtøj er dyre end alm. tøj. Vores mission er at, kunne tilbyde jer at klæde jeres børn fra inderst til yderst, og stadig til de rigtige priser.

Når kvalitet ikke behøver at være dyrt
Vi har allerede skrevet en del om Mikk-Line i dette nyhedsbrev, men vi vil lige endnu engang fremhæve kvaliteten hos testvinderen, for den er udover det sædvanlige. Flyverdragter i den kvalitet fra bare kr. 499,00 (små størrelser, store størrelser kr. 599,00) finder man simpelthen ikke andre steder, så det er et rigtig godt køb du kan gøre her.
Hætten på flyverdragten kan naturligvis tages helt af, og de smarte velcro-lukninger du finder flere steder på dragten, er alle sammen dobbelte - dvs. med et han/hun-velcro-bånd, så de kan lukkes sammen når de ikke bruges. Dermed undgår du velcro der sidder og kradser imod huden.
Forneden er dragten udstyret med et gummibånd under foden, i stedet for det traditionelle elasthan-bånd der bliver både vådt og snavset.
Dragten er forstærket på næsten hele fronten, og ikke kun på knæene, og alle reflekser færdselsrådet foreskriver findes på dragten, blandt andet på ærmet. Til de mindste bør det nævnes at der er ikke bare én men to lynlåse, der gør det let at få dragten af og på.
Materialet er super lækkert, og samtidig er dragten én af de letteste på markedet, samtidig med at den holder din guldklump både ren og tør i temperaturer ned til minus 15 grader.
Nyt design på Snabelfant.dk
Vores webshop undergår for tiden en større forandring. Vores webredaktør har været på kursus, og fået en masse nye ideer, som nu skal prøves af. Vi mener jo selv at vi leverer nogle rigtig fine varer og nogle rigtig gode tilbud, så det er vigtigt for os at du som kunde kan finde dem, og lave nogle køb du bliver glad for.
Derfor er designet på Snabelfant ved at få en gevaldig overhaling, og det færdige resultat skulle gerne stå klart i løbet af næste uge. Vi håber at vores kunder vil tage godt imod det. Ris og ros modtages altid gerne, lad endelig høre fra jer
Genial dåbsgave
Snabelfant har ikke noget stort udvalg i dåbsgaver. Faktisk fører vi pt kun ét eneste produkt i den kategori. Til gengæld har efterspørgslen været enormt stor, og det er vi selvfølgelig glade for.

Vi har en en dygtig grafiker der tilbyder at lave ”Baby Vogue”-forside som dåbsgave, og vi synes det er genialt! Det foregår på den måde at du bestiller forsiden i shoppen, og så modtager du et skema til udfyldelse af data om dåbsbarnet: højde, vægt, fødselstidspunkt, jordemoderens navn osv, og det returneres til os sammen med et billede i høj kvalitet (des højere opløsning des bedre). Det sender vi til grafikeren, som laver en Baby Vogue-forside med alle barnets data Vi sender så en prøve forside til dig til godkendelse pr. mail og når den er godkendt, modtager du den orginale indenfor en uge med posen, indrammet i den farve ramme du har valgt. Med sådan en forside, har man en unik og sjov måde at gemme barnets fødselsdata på.
Prisen er kun kr. 299,00.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar